Zorg voor Rwanda

Zorg voor Rwanda

Zorg voor Rwanda

Ook buiten ons directe gezichtsveld willen we steun bieden waar nodig en nemen we als Vrienden van Lelie zorggroep onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom steunen wij ontwikkeling van zorg voor kwetsbare ouderen en gehandicapten in het Kibogora Hospital in Rwanda.

Zorgpartners Midden-Holland, het Maasstad Ziekenhuis en Lelie zorggroep slaan de handen hierin ineen en willen maatschappelijk betrokken zorgaanbieders zijn. Dat betekent dat wij de kennis, mensen en middelen die we in huis hebben ook in willen zetten voor mensen ver weg. Medewerkers van de organisaties brengen af en toe een bezoek aan het ziekenhuis. Hier geven ze les en trainen ‘on the job’, zodat lokale zorgverleners hun werk nog beter kunnen doen. Het gaat vooral om verpleegkundige en paramedische vaardigheden.

 /imagecache/lg/uploads/2022/09/dsc00755.JPG /imagecache/lg/uploads/2022/09/web-groot-8.jpg /imagecache/lg/uploads/2022/09/web-groot-9.jpg /imagecache/lg/uploads/2022/09/web-groot-5.jpg

Wat kun jij doen?

Jij kunt ons werk financieel steunen. Wij kunnen onze eigen middelen namelijk niet inzetten, want die zijn bestemd voor de cliënten. Inmiddels steunen al veel medewerkers van onze organisatie het werk in Rwanda door middel van een maandelijkse gift. Als medewerker van Lelie zorggroep kan je makkelijk via YouForce maandelijks één euro (of meer) in laten houden op je salaris. Daarmee steun je dit prachtige project om onze naasten in Rwanda te helpen.

Bent u geen medewerker, maar wilt u wel graag helpen? Dat kan uiteraard! Maak een gift over via NL19 RABO 0189 7456 81 o.v.v. Rwanda Vrienden van Lelie zorggroep. 


/imagecache/lg/uploads/2022/09/logo-lelie-zorggroep-rgb-voor-beeldschermen.jpg   /imagecache/original/uploads/2022/09/logo-maasstad.png    /imagecache/original/uploads/2022/09/zorgpartners-middenholland-logo.png