Kerken

Kerken

Kerken

Wilt u binnen uw kerkelijke gemeente of organisatie ouderen en/of het werk van Lelie zorggroep onder de aandacht brengen? Fijn!

U kunt direct hier veilig en eenvoudig doneren voor een specifiek project. Natuurlijk kunt u ook geld overboeken naar NL19 RABO 0189 7456 81 t.n.v. Vrienden van Lelie zorggroep.

Collecte

Of neem Vrienden van Lelie zorggroep op in uw collecterooster! 

Gebedspunten

We doen ons werk van harte, geïnspireerd door Jezus Christus en de christelijke geloofstraditie. We weten ons afhankelijk van wat God geeft: kracht, wijsheid, energie en liefde. Bekijk hier onze gebedspunten

Wij denken graag met u mee over passende projecten. Elke behoefte anders; daarom leveren we graag maatwerk! Links in het menu vindt u wat mogelijkheden, maar we denken graag met u mee. Neem daarvoor contact met ons op.

Themabijeenkomsten

Vanuit Vrienden van Lelie zorggroep kunnen we diverse onderwerpen, met ervaren sprekers, vanuit een christelijk perspectief aanbieden voor een thema bijeenkomst. Dat kan in de vorm van een traditionele lezing, een workshop, een minisymposium, noem maar op. Op deze pagina vindt u een overzicht van de thema's. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.