Doe mee

Doe mee

Doe mee

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep beslist iets voor u. Lelie zorggroep biedt u een zinvolle tijdsbesteding, begeleiding en de gelegenheid om cursussen te volgen of werkervaring op te doen. Op uw beurt helpt u de cliënten van Lelie zorggroep enorm.

Lelie zorggroep zoekt bijvoorbeeld vrijwilligers die buurtbewoners een handje helpen bij een huishoudelijke klus en graag contact maken. Een gezellig praatje tijdens de strijk, even vragen hoe het gaat bij het brengen van de boodschappen of een bakje koffie na het lappen van de ramen.

Ligt uw talent op een ander vlak? Dan bent u wellicht beter op uw plek in één van de verpleeghuizen. Bijvoorbeeld als gastvrouw op een woongroep, als begeleider tijdens de dagbesteding of als vrijwilliger die de cliënten begeleidt naar een kerkdienst. Vooral tijdens de avonden en weekenden kunt u op de locaties veel betekenen.

Vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep is een dankbare taak!

Samen met u wordt besproken wat u leuk vindt en goed kunt én hoe u het beste kunt worden ingezet. Als u eenmaal aan de slag gaat, blijven de vrijwilligerscoördinatoren u begeleiden. U gaat deel uitmaken van een warme werkomgeving waarin aandacht, liefde en verantwoordelijkheid voor de cliënten en elkaar centraal staan.

Bent u nieuwsgierig geworden?    Bekijk hier alle vrijwilligersvacatures