Verpleeghuizen

Slingedael

Ja, ik word vriend

En ik steun Slingedael
Met het donatiebedrag van:
anders

Word vriend van

Slingedael

Slingedael, in het groene hart van Rotterdam-Zuid, is een expertisecentrum voor mensen met het syndroom van Korsakov. In de zorg, begeleiding en behandeling in Slingedael staan aandacht en respect voor de persoonlijke levensgeschiedenis en de wensen en behoeften van de bewoners centraal. Daarbij wordt gelet op het lichamelijk en mentaal welbevinden,  maar ook op de woon- en leefsituatie.

De zorg die wordt geboden is specifiek en gespecialiseerd. In Slingedael draait het om structuur en regelmaat. Een zo normaal mogelijk dagelijks leven. Zo gewoon mogelijk. Zoals thuis.

Werkend vanuit een christelijke levensbeschouwing is iedereen welkom in Slingedael.

Door een terugkerende donatie te doen help je mee aan:
  • glimlachen van de geluk
  • allerlei welzijnsactiviteiten
  • meer aandacht voor zingevingsvraagstukken 

De vrienden van Lelie zorggroep geloven in liefdevolle en persoonlijke zorg, waarin cliënten niets te kort komen. Het voorbeeld van Jezus Christus om anderen te dienen vuurt ons hiertoe aan.

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen een beroep op de zorg doen. Het aantal zorgmedewerkers is echter beperkt en de reguliere middelen zijn niet altijd toereikend. Het is dan ook belangrijker dan ooit om samen de schouders te zetten onder liefdevolle zorg. De Vrienden van Lelie zorggroep ondersteunt initiatieven en projecten om meer mogelijk te maken voor de cliënten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Deze website is gericht op het vriendennetwerk van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.