Verpleeghuizen

Siloam

Ja, ik word vriend

En ik steun Siloam
Met het donatiebedrag van:
anders

Word vriend van

Siloam

In Siloam, een markant gebouw met een mooie tuin, gelegen in hartje Hoogvliet wordt een sfeer geschapen waarin bewoners zich thuis kunnen voelen. Met de overtuiging dat ieder mens uniek en waardevol is, wordt zorg op maat geleverd, inspelend op individuele wensen en behoeften. Werkend vanuit een christelijke levensbeschouwing is iedereen welkom in Siloam.

Om  te bereiken dat ouderen zo lang mogelijk in de eigen omgeving kunnen blijven wonen, wordt vanuit Siloam een compleet pakket aan zorg en diensten in een unieke combinatie van zelfstandig wonen tot intensieve verpleeghuiszorg geboden. Ook zijn er in Siloam veel activiteiten, ook voor wijkbewoners.

Door een terugkerende donatie te doen help je mee aan:
  • glimlachen van de geluk
  • allerlei welzijnsactiviteiten
  • initiatieven te ontwikkelen om een jongere generatie te verbinden aan de oudere generatie
  • meer aandacht voor zingevingsvraagstukken 

 

Wil je meer weten? Download hier de folder.

De vrienden van Lelie zorggroep geloven in liefdevolle en persoonlijke zorg, waarin cliënten niets te kort komen. Het voorbeeld van Jezus Christus om anderen te dienen vuurt ons hiertoe aan.

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen een beroep op de zorg doen. Het aantal zorgmedewerkers is echter beperkt en de reguliere middelen zijn niet altijd toereikend. Het is dan ook belangrijker dan ooit om samen de schouders te zetten onder liefdevolle zorg. De Vrienden van Lelie zorggroep ondersteunt initiatieven en projecten om meer mogelijk te maken voor de cliënten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Deze website is gericht op het vriendennetwerk van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.