Slingedael: waakmanden

Slingedael: waakmanden
40,-

opgehaald

Slingedael: waakmanden

Graag verlichten we het lijden van stervenden en de mantelzorgers die hen omringen tijdens het waken door middel van zogeheten waakmanden.

De waakmand is letterlijk een mand. Idealiter een rieten mand vanwege de warmte die het uitstraalt. Maar in dit tijdperk van Corona is een kunststof mand beter, omdat deze kan worden ontsmet.
De inhoud van de mand bestaat uit onder meer uit een plaid voor de naasten om om zich heen te slaan, massageolie (geurloos) om de stervende de handen en/of voeten mee te masseren, tissues, kaarsje op batterij, notitieboekje met pen en diverse boekjes rond stervensbegeleiding, etc.

We hebben als vriendenstichting van Lelie zorggroep vijftig waakmanden gerealiseerd voor verpleeghuizen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel.  

Graag houden we de manden beschikbaar. Veel van de attributen moeten na gebruik vervangen worden. Helpt u mee om stervenden en wakenden te kunnen blijven omringen?

Recente donaties

€ 40,-

18-12-2020

Thaddeus Anim-Somuah

"JCI Rotterdam wil zijn steentje bijdragen en met Lelie Zorg groep samen staan in deze bijzondere tijden. Wij waarderen het werk wat jullie doen en willen dit hulpen doorzetten, daarnaast ook mensen blij maken in die kerstperiode. Naast deze donatie sturen wij ook kerstkaartjes."