Slingedael | Qwiek.up 

Slingedael | Qwiek.up 
0,-

opgehaald

Slingedael | Qwiek.up 

De Qwiek.up. Een prachtig, innovatief hulpmiddel dat een groot verschil kan maken in het welzijn van de bewoners met Korsakov in Slingedael (locatie Groene Kruisweg). Dit apparaat biedt activiteiten om in beweging te komen, het geheugen te trainen en emoties te herkennen. Daarom schaffen we dit middel graag aan voor Slingedael!

Dit hulpmiddel projecteert beelden op muren en plafonds, begeleid door rustgevende muziek. Hiermee stemmen we diverse prikkels af op de persoonlijke behoeften van de bewoners. Dit stimuleert hun hersenen en geheugen, bijvoorbeeld bij het bekijken van oude foto's of het luisteren naar vertrouwde muziek, wat op zijn beurt de drempel voor gesprekken met familieleden en zorgmedewerkers verlaagt.

Interactie en dynamiek

Uw steun is van onschatbare waarde. De Qwiek.up maakt namelijk niet alleen activiteiten mogelijk, maar bevordert ook interactie en stimuleert persoonsgerichte zorg. Daarnaast biedt het een stuk ontspanning en structuur op momenten van de dag waarbij onbegrepen gedrag en het verliezen van het dag-/nachtritme een uitdaging vormen.

De Qwiek.up biedt 70 verschillende belevingsmodules met allerlei videofragmenten, bijpassende muziek en geluiden. Het gaat in op thema’s zoals reminiscentie (herinneringen ophalen), natuur, fit & vitaal, feestdagen en amusement. Het is als een reis door herinneringen en ervaringen, afgestemd op de individuele behoeften van elke bewoner. Doordat de Qwiek.up verrijdbaar is, kan deze flexibel ingezet worden op de eigen kamer, maar ook tijdens groepsactiviteiten of bezoek van familie.

Help mee en maak het verschil!

Uw bijdrage maakt de aanschaf van de Qwiek.up mogelijk. Helpt u de bewoners van Slingedael? Maak een gift over via deze pagina. Bedankt voor uw steun!

/imagecache/lg/uploads/2024/02/qwiekup-elderly-care-photo-13-1.jpg /imagecache/lg/uploads/2024/02/qwiekup-elderly-care-photo-8-1.jpg /imagecache/lg/uploads/2024/02/qwiekup-elderly-care-photo-14.jpg