Slingedael | Interactieve muur

Slingedael | Interactieve muur
0,-

opgehaald

Slingedael | Interactieve muur

Een bewegende muur? Kan dat? Zeker weten! Voor locatie Slingedael willen we een interactieve muur realiseren. Bewoners kunnen door middel van beweging allerlei spellen spelen die op de muur worden geprojecteerd. Een interactieve en stimulerende manier om in beweging te komen, vooral voor cliënten die revalideren na een opname en dagelijks fysiotherapie ondergaan. Hierdoor kunnen ze vaker en op een leuke manier in beweging komen.  

Op de beweegmuur staan verschillende educatieve games klaar, zoals het snel oplossen van rekensommen, landen op de kaart aantikken, dieren zoeken, antwoorden met een bal aantikken, en meer. Dit draagt bij aan een zinvolle en nuttige dagbesteding, vol beweging en plezier voor de cliënten. De muur wordt geplaatst in de hal op de begane grond, zodat zoveel mogelijk bewoners hiervan kunnen profiteren.

Om deze interactieve muur voor Slingedael aan te kunnen schaffen, hebben we uw hulp nodig.  Maak uw gift over via deze pagina en steun dit project. Samen maken we beweging betekenisvol. Hartelijk bedankt!