Rolstoelbus | Slingedael

Rolstoelbus | Slingedael
0,-

opgehaald

Rolstoelbus | Slingedael

Help bij de aanschaf van een rolstoelbus voor Slingedael!

Locatie Slingedael heeft dringend behoefte aan een nieuwe bus om de bewoners (met syndroom van Korsakov) in een rolstoel gemakkelijk te kunnen vervoeren van en naar de locatie, arbeidsmatige dagbesteding of naar andere activiteiten, uitjes of evenementen. De bus is dus niet alleen nodig voor het vervoer, maar draagt ook bij aan de uitbreiding van het sociale leven en verbeteren van het welzijn van de bewoners.

Steunt u dit project?

Om dit prachtige project te realiseren, hebben we uw hulp hard nodig. Er is ongeveer 80.000 euro nodig om deze bus aan te kunnen schaffen. Dit bedrag zal volledig worden ingezet voor de aanschaf van de rolstoelbus en eventuele aanpassingen voor comfort en toegankelijkheid.

Hoe kunt u helpen?

  1. Doneer nu: Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. U kunt uw gift overmaken via de knop bovenaan deze pagina.
  2. Deel ons verhaal: Help dit project te verspreiden door deze pagina te delen op sociale media met vrienden, familie en collega's. Samen kunnen we een grotere impact maken en meer geld ophalen.
  3. Word vriend: Ook op andere manieren kunt u bijdragen aan de vriendenstichting. Bid mee, draag bij aan projecten, schrijf u in voor de nieuwsbrief of word vrijwilliger. Lees meer op www.vriendenvanleliezorggroep.nl/vriend-worden.

Foto: rolstoelbus van locatie Riederborgh