Pniël | Snoezelmaterialenkar

Pniël | Snoezelmaterialenkar
3.950,-

opgehaald

Pniël | Snoezelmaterialenkar

Help ons de levenskwaliteit van ouderen met dementie in Pniël te verbeteren - Steun onze snoezelmaterialenkar!

Met de aanschaf van een snoezelmaterialenkar willen we de levenskwaliteit van de ouderen met dementie in onze woonzorglocatie Pniël verbeteren. 

Mensen met dementie worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder cognitieve achteruitgang en moeite met het verwerken van prikkels. Een snoezelmaterialenkar is een essentieel hulpmiddel dat een scala aan sensorische stimulatie biedt, zoals zachte texturen, kalmerende geluiden, kleuren en geuren. Het doel is om een veilige en stimulerende omgeving te creëren die het welzijn en de levensvreugde van de bewoners bevordert.

Met uw steun kunnen we deze waardevolle bron van comfort en stimulatie realiseren. De snoezelmaterialenkar zal niet alleen een positieve impact hebben op de bewoners met dementie, maar ook op hun families en verzorgers. Hierdoor kunnen ouderen zich ontspannen, zich veilig voelen en verbinding maken met anderen.

We hebben uw hulp nodig om ons streefbedrag van € 3.950,- te bereiken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het realiseren van dit belangrijke project.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor uw steun en betrokkenheid bij de ouderen met dementie in onze woonzorglocatie Pniël. Samen kunnen we een verschil maken en hun leven een stukje mooier maken.

Als u vragen heeft over het project of de crowdfunding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.