Pniël | Nieuwe keuken voor de dagbesteding

Pniël | Nieuwe keuken voor de dagbesteding
50,-

opgehaald

Pniël | Nieuwe keuken voor de dagbesteding

Een deel van de ouderen in Nederland heeft hulp nodig bij de dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur, het tegengaan van eenzaamheid, bij taken die ze fysiek of mentaal niet meer alleen kunnen. De dagbesteding van Lelie zorggroep locatie Pniël ondersteunt de Rotterdamse ouderen die nog thuis wonen. Vijf dagen per week is er dagbesteding voor ouderen met dementie, lichamelijke problemen of chronische psychische problemen. Het doel van de dagbesteding is een zinvolle invulling van de dag, het aangaan van sociale contacten en ontlasting van de mantelzorgers.

Help ons een warme en gastvrije plek te creëren
Dagelijks kookt een groepje deelnemers samen met een begeleider een verse maaltijd. Zo krijgen de ouderen die zelf geen warme maaltijd (meer) kunnen bereiden ook gezonde, eiwitrijke voeding binnen. De keuken op de dagbesteding speelt hierbij een grote rol. Het is dé centrale plek waar men samen eten kookt, taarten bakt of andere activiteiten doet.

Hoog tijd voor een nieuwe keuken
Helaas is de huidige keuken in slechte staat en daarmee dringend toe aan vernieuwing. De oude keuken is 25 jaar oud, te laag, heeft een kapotte kookplaat, geen vaatwasser, etc. Daarom is het tijd voor iets nieuws!  

Om een nieuwe keuken te kopen, hebben we uw hulp nodig. De geschatte kosten zijn ongeveer €25.000. Uw donatie, groot of klein, draagt bij aan dit project en zorgt voor een betere omgeving voor de deelnemers van de dagbesteding. Steunt u ons?