De Regenboog | Nieuwe keuken voor de hospice

De Regenboog | Nieuwe keuken voor de hospice
0,-

opgehaald

De Regenboog | Nieuwe keuken voor de hospice

Help ons een warme en gastvrije plek te creëren - Steun onze fondsenwerving voor een nieuwe keuken!

Bij Hospice De Regenboog is het creëren van een liefdevolle en zorgzame omgeving voor onze gasten en hun families onze hoogste prioriteit. De huiselijke keuken speelt hierbij een grote rol; het is niet alleen de centrale plek waar vrijwilligers voedzame maaltijden bereiden, maar waar ook kostbare herinneringen worden gemaakt. Het is een ontmoetingsplek waar medewerkers en vrijwilligers samen met warmte en toewijding zorgen voor degenen die hier verblijven of op bezoek komen. Helaas is onze huidige keuken dringend toe aan vernieuwing

Om dit belangrijke project te realiseren, hebben we uw hulp nodig. De geschatte kosten voor de nieuwe keuken bedragen € 45.000,-. Uw donatie, hoe groot of klein ook, zal direct bijdragen aan de realisatie van dit project en het creëren van een betere omgeving voor onze gasten en hun families.

We willen iedereen bedanken die al heeft bijgedragen aan onze missie om troost en zorg te bieden aan degenen die het nodig hebben. Uw steun maakt een wereld van verschil en we zijn enorm dankbaar voor uw betrokkenheid bij Hospice De Regenboog.

Als u vragen heeft over het project of onze organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Samen kunnen we een warme en gastvrije plek creëren voor onze gasten en hun families. We danken u oprecht voor uw steun en genereuze bijdrage aan ons keukenproject.