De Burcht | Silverfit Alois

De Burcht | Silverfit Alois
0,-

opgehaald

De Burcht | Silverfit Alois

Help ons ouderen een actiever en plezieriger leven te geven - Steun onze Silverfit Alois actie!

Bij woonzorglocatie De Burcht streven we ernaar om een leefomgeving te creëren waarin ouderen zich gelukkig, actief en betrokken voelen. We geloven dat fysieke activiteit een essentieel onderdeel is van een zo gezond mogelijk en plezierig leven, ongeacht de leeftijd. Daarom willen we graag de Silverfit Alois aanschaffen, een interactief systeem dat speciaal is ontworpen voor ouderen.

Met de Silverfit Alois kunnen onze bewoners genieten van een breed scala aan virtuele spellen en activiteiten die speciaal zijn ontwikkeld om de fysieke beweging, cognitieve stimulatie en sociaal contact te bevorderen. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van bewegingssensoren en interactieve beelden om een meeslepende en plezierige ervaring te bieden. Of het nu gaat om virtueel fietsen door prachtige landschappen, het spelen van een potje virtueel jeu de boules of het deelnemen aan geheugenoefeningen, de Silverfit Alois zorgt voor een stimulerende en leuke manier om actief te blijven en het welzijn te bevorderen.

We hebben uw hulp nodig om ons streefbedrag van € 7.590,- te bereiken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het realiseren van dit belangrijke project. 

We willen u hartelijk bedanken voor uw steun en betrokkenheid bij het verbeteren van het leven van ouderen in woonzorglocatie De Burcht. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij een actief en plezierig leven kunnen leiden, vol gezondheid en geluk.

Als u vragen heeft over het project aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.