De Burcht | Beleefgang 6e verdieping

De Burcht | Beleefgang 6e verdieping
445,-

opgehaald

De Burcht | Beleefgang 6e verdieping

Creëer samen met ons een betoverende beleefgang op De Burcht!

Tijd om de gang op de 6e verdieping van De Burcht op te pimpen. We willen er een beleefgang van maken die de zintuigen van bewoners prikkelt en herinneringen oproept. Klassieke deuren, decoratie en sfeervolle wand- en raambekleding zorgen voor herkenbare beleefgebieden (zoals een tuin, dorpsstraat of weiland) voor bewoners. Dit zorgt voor herkenning en helpt onrust of dwaalgedrag bij bewoners met dementie te verminderen.

Wist u dat de medewerkers al een tijdje dromen van een mooie beleefgang op de locatie? Op andere verdiepingen in de Burcht is al zo’n prachtige belevingsgerichte gang gemaakt en we zien daar de positieve effecten van. Nu is het tijd voor de 6e verdieping. Deze gang kan namelijk écht meer sfeer en prikkels gebruiken voor bewoners met dementie. Helpt u mee?

“Een beleefgang, dat willen we al heel lang!”

Voor de aanschaf en installatie van deze gang is er een behoorlijk bedrag nodig, namelijk €10.000,00. We gaan ons best doen om dit via donaties, sponsoring en fondsenwerving bij elkaar te krijgen. Maar we hebben uw hulp nodig om dit te laten slagen! Maak uw gift over via deze projectpagina. Alvast hartelijk bedankt!

/imagecache/lg/uploads/2024/01/img-1611.JPG