Eric van Oene | Nieuwe relatiemanager Vrienden van Lelie zorggroep

Eric van Oene nieuwe relatiemanager Vrienden van Lelie zorggroep

Eric van Oene nieuwe relatiemanager Vrienden van Lelie zorggroep

/imagecache/lg/uploads/2022/02/eric-van-oene.jpg

Op 10 januari jl. is Eric van Oene begonnen als relatiemanager van onze stichting Vrienden van Lelie zorggroep. Hij volgt Arthur Alderliesten op, die in september vorig jaar zijn taak als manager van de vriendenstichting verruilde voor die van directeur bij stichting Schreeuw om Leven.

Eric heeft ruime ervaring in commerciële management functies in het bedrijfsleven. Rode draad hierbij was dat dit altijd startups waren waarvoor een succesvolle groeistrategie moest worden ontwikkeld en uitgevoerd. Daarnaast is hij bestuurslid bij stichting The Art of Charity die zich succesvol inzet voor voedselzekerheid in Malawi.

“Al langere tijd leeft bij mij de wens om in mijn werk mijn kennis en ervaring meer in te mogen zetten in een maatschappelijke organisatie. Zo kan ik vanuit mijn christen-zijn, van betekenis zijn voor het welzijn van mijn naaste”, zegt Eric. “De functie van relatiemanager bij de ‘startup’ Vrienden van Lelie zorggroep sluit perfect aan bij die wens en past ook goed bij mijn werk- en vrijwilligerservaring. Ik hoop dan ook een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling, positionering en profilering van ‘De Vrienden’ door particulieren, scholen, kerken en ondernemers te betrekken bij het werk van de zorg van onze drie divisies. Hoe geweldig is het als we zo samen extra initiatieven en projecten kunnen realiseren, die niet vanuit reguliere middelen gefinancierd of geregeld kunnen worden, maar die wél van grote betekenis zijn voor het welzijn en de levensvreugde van de cliënten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. De komende maand ga ik kennis maken met het mooie werk van Lelie zorggroep en de projecten waar uw bijdrage voor nodig is. Op de website en sociale media van de vriendenstichting informeer ik alle vrienden van onze nieuwe plannen.”

Contact

Wilt u als particulier, ondernemer, kerk of school een bijdrage leveren -in wat voor vorm dan ook- aan het werk van Vrienden van Lelie zorggroep of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Eric via LinkedIn of telefonisch via 06-10289034 of mailen naar vrienden@leliezorggroep.nl.  

Deel deze post